Regis Finance

Administratiekantoor en subsidieadvies

Direct contact? Bel +31 (0)23-7631212

7 dagen per week, tussen
9.00 en 20.00 bereikbaar.

OUR MOTTO IS BASED ON TRUST,
WITHOUT TRUST, IT IS NOT POSSIBLE TO ACHIEVE OUR SHARED GOALS.

Administraties

Het bijhouden van een administratie is niet alleen verplicht, het is ook een belangrijk instrument voor de ondernemer om inzicht in het eigen bedrijf te hebben. Het voeren van een gedegen administratie kost veel kennis van zaken en tijd. Tijd die beter besteed kan worden aan de eigen onderneming.

Ons administratiekantoor neemt voor u de complete administratie, jaarrekening en fiscale aangiftes uit handen tegen een vaste lage prijs.
U verstuurt slechts uw in- en verkoopfacturen, digitaal of fysiek, naar ons team. De rest doen wij – veilig, secuur en betrouwbaar. Hiermee bespaart u niet alleen tijd en geld, ook onnodige zorgen.

Overstappen met uw huidige administratie naar Regis Finance verzorgen we gehéél.

Voordelen Regis Finance voor Administratie

Salaris- en personeelsadministratie

Elk bedrijf met personeel in dienst heeft te maken met salarisadministratie. Dit vereist specifieke kennis en specialistische werkzaamheden. Bovendien is salarisadministratie continue onderhevig aan veranderingen op het gebied van regels en wetgeving. Regis Finance kan uw zorgen uit handen nemen en deskundig en veilig uw administratie voeren.

Wij ondersteunen u optimaal met onderstaande diensten:

U geeft uw verzuim, verlof – en urenregistratie aan Regis Finance door, waarna Regis Finance uw salarisadministratie bijwerkt en de salarisstroken en fiscale aangiften voor u in orde maakt.
U besteedt uw salarisadministratie al uit voor € 8,90 excl. BTW per strook per maand.

Voordelen Regis Finance voor loonadministratie

Volg Regis Finance en blijf geïnformeerd over innovatie- en subsidienieuws.