Regis Finance

Administratiekantoor en subsidieadvies

Direct contact? Bel +31 (0)23-7631212

7 dagen per week, tussen
9.00 en 20.00 bereikbaar.

OUR MOTTO IS BASED ON TRUST,
WITHOUT TRUST, IT IS NOT POSSIBLE TO ACHIEVE OUR SHARED GOALS.

Financiering

Voor het realiseren van uw bedrijfsplannen heeft u geld nodig. Er kunnen allerlei redenen zijn voor (extra) financiering. Om een paar voorbeelden te noemen: u wilt een bedrijf starten, een bedrijf overnemen of uw bestaande bedrijf uitbreiden. U heeft geld nodig voor innovaties of u wilt een investering doen en heeft daarvoor krediet nodig.

Financiering regelen is vaak lastiger dan gedacht. De ondernemer ziet kansen, de financier denkt in beginsel aan mogelijke risico’s. Financiers zijn daardoor vaak terughoudend. De ondernemer zal de financier moeten zien te overtuigen. Dit vereist veel kennis van zaken, een goed inzicht en een goed gecoördineerd samenspel.

Er zijn diverse manieren om uw bedrijf te financieren. Hiervoor kun u deskundig advies inwinnen bij Regis Finance.

Wij analyseren uw financieringsaanvraag en gaan vervolgens in gesprek met de kredietverstrekkers. Op basis van hetgeen wordt aangeboden én uw persoonlijke voorkeur selecteren wij de voor u meest geschikte financiering.

Wij zijn altijd voor u op zoek naar de best passende oplossing. Ons administratiekantoor is een betrouwbare sparringpartner die met een realistisch voorstel komt voor u en uw onderneming voor het verkrijgen van een financiering.

Regis Finance brengt (op basis van ‘no cure no pay’’) alleen maar uw goedgekeurde aanvragen in rekening.

Volg Regis Finance en blijf geïnformeerd over innovatie- en subsidienieuws.